• -5%-5%

    ΥΓΙΕΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ: ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ (2Η ΕΚΔ.)

    Το βιβλίο «Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων. Βασικές αρχές και πρακτικές» είναι ένα πλήρες και απόλυτα εξειδικευμένο εργαλείο για χρήση από επαγγελματίες (ιατρούς, κτηνιάτρους, υγιεινολόγους, τεχνολόγους τροφίμων, επόπτες δημόσιας υγείας, γεωπόνους, μηχανικούς, διαιτολόγους, κυβερνητικά στελέχη, τοπική αυτοδιοίκηση) που διακονούν την παραγωγή και επεξεργασία των τροφίμων, ελεγκτικών μηχανισμών και φοιτητών που θέτουν τις βάσεις των σπουδών τους. […]

    ISBN: 9789605835583
    Ημ. Έκδοσης: 2021

    Διαθεσιμότητα: 3-5 ημέρες

    62,00€(Περιλαμβάνεται ΦΠΑ 6%)
    Καλάθι